U petak, 4. marta, u beogradskom Domu omladine održaće se nesvakidašnja žurka koju će činiti spoj dobre muzike i takmičenja u nekim od osnovnih fitnes disciplina, a sve u čast petog rođendana jedinstvenog fitnes projekta na ovim prostorima –  Boot camp Serbia.

Boot camp Serbia predstavlja bazični vojni trening za rekreativce, ozbiljnije rekreativce, decu i sportiste koji se prilagođava uzrastu i nivou fizičke spremnosti polaznika. Fitnes revoluciju pod imenom Boot camp Serbia pokrenuo je pre pet godina beograđanin Marko Mažar, sportski novinar i fitnes instruktor, po uzoru na istoimene fitnes programe koji postoje širom sveta. Pored vojničke filozofije ovakvog vida treninga koji odlikuju red, rad i disciplina, Boot camp je odličan način da dostignete vrhunac telesnih mogućnosti. Treninzi se održavaju tokom cele godine u fitnes centrima, salama za vežbanje, ali i na otvorenom, pa već sa prvim zracima sunca u godini Boot camp ekipu možete videti na gradskim lokacijama poput Ade Ciganlije, Košutnjaka ili Tašmajdanskog parka. Za razliku od ustaljenih fitnes programa i monotonih treninga u teretani, Boot camp treninge odlikuje raznovrsnost vežbi , pa je, shodno tome, svaki zadatak drugačiji i još veći izazov od prethodnog. Ako želite efikasan fitnes program koji angažuje sve velike mišićne grupe i pomaže pri sagorevanju velikog broja kalorija, onda je Boot camp Serbia pravi izazov za vas. Iako cela priča odiše “vojničkim duhom“ a treninzi ponekad umeju da budu naporni, ovakav vid treninga pogodan je i za lepši pol. Namerno ne kažemo slabiji, jer su dame na ovakvim treninzima mnogo puta do sada dokazale da su disciplinovanije i efikasnije od većine muškaraca.

Pet godina postojanja Boot camp Serbia obeležiće u petak, 4. marta u Domu omladine u Beogradu sa početkom u 21h. Do sada je u organizaciji Boot camp Serbia održano nekoliko žurki u Beogradu na različitim lokacijama, a cilj svake od njih bio je promocija ovog fitnes projekta i  treniranja kao načina zdravog života uopšte. Sastavni deo Boot camp žurki su takmičenja u različitim fitnes disciplinama, ali i odlična rokenrol svirka. Iako organizatori vešto kriju imena muzičkih gostiju žurke (kao i takmičarske discipline), poznato je da će se na bini Doma omladine, pored domaćice žurke DJ Šustere, naći neka od najpoznatijih imena srpske muzičke scene, a s obzirom na izvođače koji su gostovali na prethodnim žurkama (357, S.A.R.S, PogonBGD) nema sumnje da će i ovog puta line-up biti i više nego zadovoljavajući. Svako ko je bio na prethodnim Boot camp žurkama zna šta otprilike može da očekuje i od ove predstojeće, a za sve one koji nisu prenosimo delić atmosfere sa prve žurke održane pre tri godine:

Besplatne karte možete preuzeti u Žila music shop-u (T.C. Čumićevo sokače – Belgrade design district), pa ko preživi – radi sklekove. Tako barem kažu organizatori… Tako da, ako još uvek niste odlučili šta ćete raditi u petak uveče – dođite u Dom omladine, a ako želite da promenite svoj život – trenirajte Boot camp!

Vidimo se!

Filip Gajić

🖊️ Filip Gajić

Žurnalista – terorista sa životnom devizom: Kom obojci – Tom i Džeri.

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu