Današnji ljudi se dele na one koji gledaju filmove i serije onlajn i na one koji ih skidaju. Popcorn Time je miks skidanja i gledanja onlajn. Nemate razloga da ne uživate u korišćenju ovog programa.

Kao što je već rečeno, ovaj program je miks skidanja i gledanja onlajn. Funkcioniše tako što skida film sa torenta dok vi isti film gledate. Jedino što morate uradite jeste da instalirate program. Ukoliko vam download brzina u okviru normale, nećete imati nikakvih problema sa gledanjem vaših omiljenih filmova i serija.

Iako Srbija nije jedna od država u kojoj je skidanje sa torenta nelegalno i kažnjivo zakonom, poželjno je da zbog vaše lične „bezbednosti“ skinete neki program koji će sakriti vašu IP adresu (npr. HideMe VPN).

Program je veoma jednostavan i lak za upotrebu čak i u slučaju da vam je znanje engleskog na veoma niskom nivo. Gotovo iste sekunde kada otvorite program izlazi vam panel sa filmovima koji su najnoviji u ponudi.

Ukoliko pomerite miš u levu stranu iskočiće vam žanrovi i kategorije filmova i serija, koji će vam ukoliko kliknete sa neku od njih, izbaciti najnovije filmove tog žanra. Ispod žanrova vam se nalazi opcija „Sort by“ gde filmove i serije možete sortirati prema popularnosti, datumu dodavanja, godini i titlu.

U gornjem desnom uglu se nalaze opcije podešavanja, omiljeno i  pretraga. U gornjem levom uglu birate da li ćete gledati filmove ili serije. Sadržaj je titlovan na 44 jezika među kojima su i srpski, bosanski, hrvatski. Filmovi i serije dostupni su u formatima 1080p, 720p i 3D.

Uživajte!

 

Bogdan Antonić

🖊️ Bogdan Antonić

black and white

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: