Današnji ljudi se dele na one koji gledaju filmove i serije onlajn i na one koji ih skidaju. Popcorn Time je miks skidanja i gledanja onlajn. Nemate razloga da ne uživate u korišćenju ovog programa.

Funkcioniše tako što skida film sa torenta dok vi isti film gledate. Jedino što morate uradite jeste da instalirate program. Ukoliko vam download brzina u okviru normale, nećete imati nikakvih problema sa gledanjem vaših omiljenih filmova i serija.

Portal Lifehacker.rs ne podržava piratstvo i snažno se protivimo tome. Informacije u članku su iskjlučivo u informativne svrhe.

 

Program je veoma jednostavan i lak za upotrebu čak i u slučaju da vam je znanje engleskog na veoma niskom nivo. Gotovo iste sekunde kada otvorite program izlazi vam panel sa filmovima koji su najnoviji u ponudi.

Ukoliko pomerite miš u levu stranu iskočiće vam žanrovi i kategorije filmova i serija, koji će vam ukoliko kliknete sa neku od njih, izbaciti najnovije filmove tog žanra. Ispod žanrova vam se nalazi opcija “Sort by” gde filmove i serije možete sortirati prema popularnosti, datumu dodavanja, godini i titlu.

U gornjem desnom uglu se nalaze opcije podešavanja, omiljeno i  pretraga. U gornjem levom uglu birate da li ćete gledati filmove ili serije. Sadržaj je titlovan na 44 jezika među kojima su i srpski, bosanski, hrvatski. Filmovi i serije dostupni su u formatima 1080p, 720p i 3D.

Uživajte!

 

Bogdan Antonić

🖊️ Bogdan Antonić

black and white

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: