Decembar je stigao, a sem  kačenja „Hello December“ fotografija na društvene mreže počelo je i planiranje dočeka Nove godine. Kuda otići, da li uopšte otići negde ili ostati kući uz maraton „Sam u kući“ filmova, kako što više uštedeti a ipak se lepo provesti – sva ova pitanja sebi postavljaju podjednako studentska i nestudentska populacija. Mi vam pružamo par opcija koje će vam obezbediti ako ne da 2017. bude bolja nego što je bila ova godina, ono barem da je dočekate na pristojan način.

1. Snežni piknik – idealno rešenje za svu „zimsku decu“ kojoj ne smetaju hladnoća i minus. Okupite društvo, spremite toplu čorbu, sendviče, kuvano vino i toplu čokoladu i uživajte u zimskoj razonodi i snežnim igrarijama!

2. Nova godina na selu – ako ste vlasnik neke kolibice u prirodi, ne bi bilo loše da to iskoristite! Uz kamin (ili dobar „smederevac“), dobru hranu i piće – provod je zagarantovan. Prava zimska idila!

fjdsfnvcjxvcx

3. Novogodišnja filmska projekcija- ako baaaaaš nemate neku ideju, a imate društvo filmofila, možda je ovo idealna opcija za vas. Napravite listu filmova koje želite da pogledate, pripremite klopu i uđite u novu godinu na najlepši mogući način.

4. Uspon na planinski vrh – samo za avanturiste, ne pokušavajte ovo nikako „kod kuće“! Ako ste dovoljno ludi možete Novu godinu dočekati „na krovu sveta“ uz taktove soundtrack-a Rokija Balboe.

5. Novogodišnja noć u tramvaju – provozajte se gradom i posmatrajte ga drugim očima u Novogodišnjoj noći- sa nekom dragom osobom ili sami, svejedno je. Ono što je bitno je dobro raspoloženje!

asdfasfdsg

6. Pripremite novogodišnju predstavu za decu bez roditeljskog staranja, stanovnike staračkog doma… – ako ste kreativni i nije vam važno da budete „fensi“ i nužno dočekate Novu godinu uz hranu, piće i muziku, upotrebite tu svoju kreativnost i obradujte one kojima su smeh, društvo i lepe želje itekako neophodni.

A ako vas baš ništa od predloženog nije inspirisalo ili dalo neku ideju…

sandess

možete da:

– prespavate doček

– odgledate omiljeni film 

– ponovo pročitate omiljenu knjigu

– napravite plan za 2017. godinu

– spremite ispit

– unesete u sebe neograničen broj kalorija…

i još mnogo toga!

joz

Aleksandra Milosavljević

🖊️ Aleksandra Milosavljević

Student psihologije. Pisac u pokušaju. Čovek u pokušaju.
Ono između je manje važno.

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Oznake: , ,