U Beogradu će se 30. novembra održati  jednodnevna konferencija posvećena gejming industriji pod nazivom „Ready to Make Anything„! Stručna predavanja renomiranih stranih eksperata će okupiti profesionalce u ovoj oblasti i predstaviti najnovije trendove u procesu razvoja video igara.

Prvi put u našem regionu, Autodesk Maya Max Masterclass dovodi najpoznatija svetska imena u sferi produkcije video igara. Gosti će biti Rolanda Reyera i Alexa Horsta iz kompanije Autodesk, kreatori jedinstvenih softverskih alata u industriji zabave. Predavači će publici govoriti o raznim „trikovima iz rukava“ i procesima u produkciji.

Konferencija je zamišljena kao prikaz kompletnog procesa stvaranja proizvoda u industriji zabave – od ideje do savršenog medijskog rezultata, a kako je u našem regionu očigledan razvoj kompanija koje svoju primarnu delatnost obavljaju u ovoj oblasti, biće predstavljena i praksa nekih od naših uspešnih kompanija.

Sve veći broj domaćih kompanija koje posluju u oblasti proizvodnje video igara svedoči o rapidnom rastu i razvoju ove industrije. Njihova zarada je na globalnom planu u 2016. godini dostigla 91 milijardu dolara!

Učešće na konferenciji je besplatno uz registraciju!

Registruj se ovde

 


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Dušan Tomić

🖊️ Dušan Tomić

Kada ti crna mačka prelazi put to ukazuje na to da je životinja negde krenula…

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: