Beogradski pabovi postali su izuzetno popularna mesta za izlaske u poslednjih par godina. Iz tog razloga vam izdvajamo neke od najposećenijih i po našem mišljenju najboljih pabova koji se “kriju“ po celom Beogradu.

The Black Turtle Pub

Lokacije:

Kosančićev venac 30
Gospodar Jovanova 56
Dečanska 23
Svetogorska 14

Nadaleko su poznata njihova piva sa ukusima (jagoda, borovnica itd.) a, osim toga, ovi pabovi stacionirani su u delovima Beograda koji su noću posebno živi. Ambijent je vrlo lepo uređen, a atmosfera je uvek topla. Ukoliko želite da ga posetite u večernjim satima ne zaboravite da rezervišete sto.

asm-clksamxmlkjnmxl

pivopivopivo

Jolly Roger Pub

Lokacija:

Kraljice Marije 1

Osim pića, ovaj bar služi i odličnu hranu i organizuje fenomenalne svirke, a enterijer je ukrašen vrlo interesantnim i neobičnim detaljima koje vam, doduše, nećemo opisivati; idite i uverite se sami!

 Cigla i krigla

Lokacija:

Dalmatinska 44

Osim odličnog piva u uvek veselom okruženju, ovaj pab često nudi savršen provod uz živu muziku, posebno vikendom. Uvek je prijatno posetiti ga i popiti neko od mnogobrojnih vrsta piva koja se nude.

tutututututtu

hjkab-jlkhjkk

Wurst Platz bar

Lokacija:

Makedonska 4

Ovaj pab je nedavno otvoren i nalazi se u samom centru Beograda, a opet zavučen i skriven od pogleda. Veoma je prostran i odlično uređen, a tu je i veoma lepa bašta idealna za letnje večeri.

kpploihnbgf

barovi

Nula pet – 0.5

Lokacija:

Dobračina 30a

Ovaj bar često organizuje svirke i žurke, a, osim toga, alkoholna pića se dobijaju u velikim čašama, kriglama i bokalima, te ne morate naručivati svaki čas novo piće. Nalazi se na Dorćolu.

oooooaaaaapppppGreen mill pub

Lokacija:

Rajićeva 14
Požeška 83a
Đorđa Stanojevića 11g

Veoma prijatnog enterijera i na lokaciji (između ostalih) na nekoliko koraka od „Knez Mihajlove“, ovaj pab je veoma posećen. U večernjim časovima je jako lepo mesto za izlazak, dok je preko dana odlično za kafu na pauzi između predavanja.

greeeeeen

 

900000

Cigla bar

Lokacija:

Čika Ljubina 11

U pitanju je još jedan pab koji se nalazi u centru Beograda, zbog čega je često dupke pun, a pogotovo za vreme sportskih takmičenja, tokom kojih je atmosfera uvek savršena za navijanje, ali, naravno, nikako napeta.

ciglica

Tramvaj pab

Lokacija:

Ruzveltova 2

Ovaj pab odličan je kako za ispijanje piva tako i za đuskanje. Postao je izuzetno popularno mesto za izlaske pre koju godinu te je bolje da rezervišete.

666666666666

Tramvaj Pub - Enterijer - www.vjsky.net

Pubby’s magic garden

Lokacija:

Makedonska 5

Ovaj odlični pab nije tako lako pronaći; nalazi se u zavučenom delu samog centra Beograda, kod „Staklenca“. Otvoren je do ranog jutra, a uvek će se naći mesta za vas, koliko god pun bio. Sjajan provod je zagarantovan!Samo pivo

Lokacija:

Balkanska 13

Idealno mesto za sve pivopije, pošto se u ovom pabu, kako samo ime kaže, nudi samo pivo; poznato je po tome što možete probati piva iz skoro pa svakog dela Sveta. Tu je i prostrana terasa savršena za ispijanje piva tokom dugih letnjih noći.
lololololol

vipoviopvipp

Old London Pab

Lokacija:

Gavrila Principa 46

Piće, žurke, svirke uživo… Ovde ćete naći sve što želite, a što vam treba za savršen provod, uključujući i i igre kao što su bilijar i pikado.

londonnnnn

Ako vam se svideo članak, na sličnu temu možete pročitati:

Autentični kafići u Beogradu

[Beograd] Gde otići na sladoled


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Tamara Stojanović

🖊️ Tamara Stojanović

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: