Da li volite crtane filmove? Bilo da se radi o starim, već zaboravljenim ili najnovijim. Svi lepo i pregledno složeni po abecedi. U visokom kvalitetu sa potpuno besplatnim pristupom svim epizodama. Ili, čitavim animiranim filmovima i mogućnošću skidanja jednim klikom. Ako je sve ovo primamljivo onda je sajt Kisscartoon pravo mesto za vas. 

Kisscarton je prava riznica crtanih filmova i mesto gde ćete pronaći gotovo sve crtane filmove koji vam padnu na pamet. Jedina stvar koja će vam nedostajati je sinhronizacija i potrebno je znanje engleskog jezika, ali pored toga ovo je jedan od najboljih sajtova na internetu.

Sve o Kisscartoon sajtu

 

Sajt sam otkrio još pre par godina i bio sam više nego oduševljen sadržajem koji sam našao na njemu. Isto tako, verujem da ćete i vi biti. Nastao je 2012-e godine i prolazio je kroz mnoge faze. Od rušenja čitave baze podataka do pravljenja lažnih sajtova. Međutim, samo je jedan pravi. Na kraju teksta ćete dobiti i link, ali prvo da vas upoznam sa onim što on nudi i kako ga maksimalno iskoristiti.

Za ovaj sajt nije neophodna registracija kako bi pretraživali, gledali i skidali sadržaj. Ali, brza registracija koja zahteva samo mail i lozinku, ima nekoliko prednosti. Na primer, sve epizode koje odgledate budu označene drugom bojom. Na taj način, ostaju zabeleženi sadržaji koje ste posećivali te kasnije bivate obavešteni o dodavanju novog sadržaja koji preferirate.

Šta sve ima na sajtu?

 

Na sajtu se mogu naći baš stari crtani filmovi, dečije serije, animirani filmovi kao i najnovija izdanja. Ako ste bili ljubitelj Moćnih rendžera tu je čitava kolekcija; Nindža kornjače; Pokemoni; Digimoni; Garfild; Džoni Bravo; Tom i Džeri;  Duško Dugouško; Talični tom; Betmen; Supermen i mnogi drugi su tamo. Samo vas nekoliko klikova deli od uživanja. Najbolja stvar je što se sadržaj neprestano proširuje, pa tamo možete da pronađete i najnovije epizode određenih crtaća. To su:The Simpsons; Family guy; South park. Još jedan deo sadržaja su i filmovi koji su tek ušli u bioskopske sale: The Grinch i Ralph breaks the internet i to u HD formatu. Pored ovih stvari, na sajtu se nalaze i crtani filmovi koji se emituju na sajtovima za koje je neophodno izdvojiti određenu sumu novca kako bi se pristupilo sadržaju, kao recimo Netflix.

www.kisscartoon.su

Milan Janković

🖊️ Milan Janković

Osim što ga krase mnoge odlike tipičnog strelca koji ima oštar jezik i avanturistički duh, voli da piše i da peva.

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: