Počeli su vreli dani. Počelo je leto. Predivne letnje večeri i po neki komarac. Nije to ništa. Odbranite neku osobu od komarca i pokažite joj svoju naklonost. Ne zaboravite da grlite bez obzira na temperaturu. Te topline nikada nije dosta. Ovde  ću stati sa romantikom i reći vam da ovoga puta nema termina. Zašto? Zato što je nekad potrebno da se udaljimo od teorije i prepustimo se praksi. Naravno, to neće dugo trajati jer ne bi ni bilo dobro.

A sada, 5 događaja u 12 dana:

1.događaj (10.06.2019.)

Šta : Predstava „Doći će partizani opet“ Kad: 20:30 – 22:30h Gde: Magacin u Kraljivća Marka 4-8 Koliko: 0 dinara je ovde Osmislili i realizovali: Hristina Šormaz, Jana Milenković, Miloš Janjić, Nemanja Bošković, Dušan Murić.

Dođite i pogledajte. Iznenadite se. Ukratko, u pitanju je no-budget imaginarijum bliske budućnosti.

2.događaj (13.06.2019.)

Šta: „Stvaralaštvo Paje Jovanovića: od petlova do Tita Gde: Share Square Kad: 20:15-22:15h Koliko:300din

Ovo će biti pravo putovanje, ali vrlo jedinstveno. Jer, radi se o avanturi kroz rad i delo jednog od naših najvećih slikara Paje Jovanovića. Milorad Stokin će vam otkriti koje se to teme i priče kriju iza nastanka ikoničkih dela srpskog i evropskog slikarstva.

3.događaj (15-16.06.2019.)

Šta: Avala Cheese Festival Gde: Pa, Avala Tower Kad: 10-14h Koliko: for free

Eto, na platou u podnožju Avalskog tornja će tokom sledećeg vikenda biti mnogo vrsta sireva kao stvorenih da se probaju. Samo dođite. Sa porodicom, prijateljima ili sami. Društvo se uvek lako nađe i okupi oko dobre i ukusne hrane. Zato, malo planinarenja, malo lepog vazduha, druženja i po koji fini zalogajčić sigurno će vam prijati.

4.događaj (19.06.2019.)

Šta: Muško ženske uloge na prekretnici našeg doba Gde: Bulevar Zorana Đinđića 48 Kada: 18-21h Koliko: 0646232295 za info i rezervacije

Uz Filis Kristal metodu će se na radionicu raditi na oslobađanju od tradicionalno nametnutih „muških“ i „ženskih“ uloga. Jer, to nas samo sputava i onemogućava našoj pravoj prirodi da se izrazi. Tim putem postajemo nezadovoljni i nikad sto posto svoji.

5.događaj (21.06.2019.)

Šta: 28. Beogradski Letnji Festival Gde:Po Beogradu Kad i koliko: www.belef.rs/program-2019

BELEF popularni. Očekuju vas predstave, koncerti, performansi, izložbe i šetnje. Sve tako će biti do 7. jula. Svakog leta, Festival je nov, zabavan, poučan, nedosadan, veseo i naš. Iščitajte program pa sami odlučite.

 

Ovog puta sam bila kratka i konkretna. Više okrenuta kaspolja. Odlscima, šetnjama, hedonizmu. Red je da se kvalitetno i opustite. Duboko udahnete i zbacite stres i teret sa svojih ramena. Uživajte. Volim vas i očekujem da se javite ukoliko me sretnete.  

 

Maša Kočović

🖊️ Maša Kočović

Voli ljude i situacije. U stalnom traganju za odgovorima.

Zaprati nas na Fejsbuku

Zaprati nas na Instagramu

Preporučujemo: