Ako uporedimo značaj interneta sada i pre 10 godina, možemo izvesti zaključak da je ovaj vid komunikacije zaista postao jako bitan. Podrazumeva se da svaki smartfon ima WiFi prijemnik i mobilni internet, što nam omogućava da pristupimo internetu u bilo kom trenutku. Ostao problem „kredita“ i nekad se dešava da ne možete da telefonirate u važnom trenutku. Aplikacija „Promophone“ vam omogućava da putem interneta telefonirate u bilo koju zemlju sveta na fiksne i mobilne telefone potpuno besplatno

Instalacija

Prilikom prvog korišćenja aplikacije biće potrebno da uđete na svoj facebook nalog (aplikacija neće imati pristup vašim podacima) kako bi mogli da telefonirate. 

login

Posle ovog koraka, otvoriće vam se prozor za biranje brojeva. Trafikacija je različita. Ako zovete fiksne brojeve možete pričati bez prekida u proseku dve minute, dok komunikacija sa mobilnim uređajima može trajati pola minuta.

screen_3

Jedini uslov za besplatno telefoniranje jeste prikaz male reklame pre početka poziva. Zbog toga možete da pričate koliko hoćete, jer su pozivi neograničeni. 

screen_2

Tarifikacija za ostale zemlje je različita i uglavnom se daje dosta veći broj minuta. Tako pozivi prema Nemačkoj, Španiji i Holandiji mogu da traju 10 minuta bez prekida, prema indiji i Kini do 18 minuta, a prema Sjedinjenim državama čak 25 minuta

Aplikaciju možete preuzeti za iOS i Android

Aleksandar Simić

Autor: Aleksandar Simić

Šta bih ovde mogao da napišem?