Naši prijatleji iz Music Test-a imaju važno obaveštenje nakon druge po redu audicije koja se održala u Wurst Platz-u: idu na otvoreno!

Pronalazak puta do publike i mogućnosti da se njihova autorska muzika još šire čuje, nastavio se na drugoj Music Test audicije 19.11.2017. Čak 16 novih učesnika su pokazali šta znaju na sceni Wurst Platz Bar-a. Pobedila je volja, želja i prijateljstvo. Sve učesnike koji su ovim putem obezbedili sebi kartu za četvrtu sezonu muzičke revije čeka potpuno novo iskustvo na otvorenom!

Kada?Gde?Kako?

Drugim rečima, Music Test izlazi na otvoreno kao prvi beogradski festival muzike! 
Juna 2018. godine, muzička revija otvara svoje kapije svim ljubiteljima dobre muzike ispred Muzeja Jugoslavije u Beogradu. Sprema se bogat muzički program sa puno poznatih, domaćih i stranih izvođača. U programu učestvuju i Music Test izvođači iz treće sezone koji će imati priliku rame uz rame sa poznatima da izvode svoje autorske pesme! Publika će mesec dana uživati u tri poznata Music Test žanra: pop, rok i hiphop. Takođe, očekuju vas iznenađenja – poznati gosti!

Još mnogo vesti nam stiže od strane muzičke revije, koju možete pratiti na Facebook stranici ili na zvaničnom sajtu festivala: musictest.org


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Aleksandar Simić

Autor: Aleksandar Simić

Šta bih ovde mogao da napišem?