Sa završetkom radne nedelje najčešće razmišljamo o tome kako da se opustimo i odmorimo do novog ponedeljka. U naše planove uglavnom su uključeni izlasci sa prijateljima i(li) nekim dragim ljudima koje iz nekog razloga dugo nismo videli. Međutim, prepreka svakom efikasnom dogovoru i realizaciji plana izlaska je čuveno pitanje: A gde izaći? Dilema uvek postoji, dajemo različite predloge ali (često) ne dolazimo do konsenzusa, šaljemo jedni drugima eventove na društvenim mrežama dok sati prolaze… Na kraju odlučimo da izađemo sledeće nedelje, ali da sa dogovaranjem krenemo koji dan ranije. Umesto izlaska na piće, ostajemo kod kuće i gledamo neki film ili čitamo knjigu (ili spavamo). To, naravno, nikako nije loše, ali valja s vremena na vreme izaći i lepo se provesti.

Da bi olakšao muke oko pregovaranja, Lifehacker.rs vam je pripremio predlog za ovu subotu. Nikad nije kasno da donesete odluku a petnaestak minuta je sasvim dovoljno vremena da se spremite i izađete. Kako se kaže – najbolji provodi su oni neplanirani!

Gde?

Wurst Platz Bar nalazi se na adresi Makedonska 4, u samom centru Beograda. Za one slabo snalažljive u prostoru, lokal je maaalo zavučen u prolazu, tako da nemojte odustati ako prvi put idete tamo a ne vidite ga na prvu. I pazite ako hodate u štiklama!

Što se tiče samog paba, ambijent je sjajan, imaju odličan program tokom čitave nedelje i čak dve scene –Heaven Hell. U Wurst platz-u se može naći za apsolutno svakog ponešto i to je jedan od razloga da ga posetite. Takođe je privlačan i širok asortiman piva po pristojnim cenama za centar Beograda, te ljubitelji piva mogu da se opuste i uživaju u sjajnoj muzici i piću. Provod zagarantovan!

Ko?

Sigurno se mnogi od nas sećaju Vukašina Brajića iz vremena kada se takmičio u Operaciji trijumf i pokušao da ode na Evroviziju? Čak i da se ne sećate, svakako preporučujem da odete na njegovu svirku jer ćete se fantastično provesti. Ukoliko volite stari dobri rokenrol i želite da doživite eksploziju energije – Vukašin i njegov bend će vam sve to sigurno pružiti. Na Hell sceni, naravno!

Kada?

Vukašin neće početi nastup pre pola 12, ali to nije razlog da ne odete ranije. Pre njega nastupa DJ koji će se pobrinuti za sve one među vama koji nisu baš u potpunosti rokeri. Ukoliko imate rezervaciju, svakako morate doći do 22h. 

Koliko para…?

…toliko muzike. Šalu na stranu, ako nemate u planu da se napijete, možete se dobro provesti uz jedno piće za sasvim pristojnu svotu novca. Upad je besplatan:

Ostavljanje jakni na ulazu – 150 dinara

Pivo (točeno, 0.5l) – 250 dinara

Noćni prevoz – 150 dinara

Bonus: parče pizze na trgu ako ogladnite – 80 dinara

UKUPNO: 630 dinara

Za više informacija o radu Wurst Platz-a, posetite njihovu fejsbuk stranicu.

 


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Aleksandra Milosavljević

Autor: Aleksandra Milosavljević

Student psihologije. Pisac u pokušaju. Čovek u pokušaju.
Ono između je manje važno.