Konačno nam je došao oktobar, crvenom bojom zaokružen u kalendarima svih onih koji vole kvalitetnu komediju i StandUp festival. Sigurno ste u našoj najavi dešavanja u oktobru već čitali o ovoj manifestaciji, a sada je pravi trenutak da se malo detaljnije informišete.

Šta je StandUp fest?

Sa željom da se u naš svakodnevni život unese malo smeha i pozitivne energije, organizacija Standup.rs organizovala je festival stand up komedije, jedini te vrste u Srbiji.  Prvi festival je održan 2011. godine u Domu omladine i trajao je dva dana. Već sledeće godine, festival je zabeležio veliki uspeh i najbolje kritike šire javnosti.

Kada i gde?

Najbolji domaći stand up komičari, Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić i Nikola Silić, zajedno sa gostima među kojima su Dinja, Neša Bridžis i posebni gosti iz inostranstva, još jednom će biti zaduženi za vaše dobro raspoloženje i to čak sedam dana.

 Da, dobro ste pročitali.  Zbog velikog interesovanja i sve većeg broja gledalaca na festivalu, ali i činjenice da je u hramu stand up-a ,,Ben Akiba comedy bar“ lakše pronaći naftu nego slobodno mesto, organizatori su odlučili da nas obraduju sa sedam večeri kvalitetne komedije.

Ovogodišnji domaćin festivala je Ustanova kulture ,,Vuk Karadžić“, a program obuhvata regionalno veče stand up komičarki, veče crnog humora, veče otvorenog mikrofona i još mnogo toga.  Za svakoga ponešto.

Karte možete kupiti na blagajni UK ,,Vuk Karadžić“ radnim danima od 13h do 20h i subotom od 16h do 20h, a detaljan program svake večeri festivala možete pogledati na sajtu http://standup.rs/.

Cene karata se razulikuju u zavisnosti od programa i njih možete pronaći na: http://www.ticketline.rs/ gde možete rezervisati karte i na taj način osigurati svoje mesto.

Oni koji iz godine u godinu željno iščekuju festival već znaju gde će biti od 17. do 23. oktobra. Ako ste pak od onih koji do sada nisu prisustvovali manifestaciji ili možda čak nikada niste gledali stand up nastup uživo, ovo je prilika koju definitivno ne smete propustiti. Ne dozvolite da vam dobre fore prepričavaju, čujte ih sami.

Još ste tu? Pravac po karte!


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Autor: Milena Radivojević