Jedinstvena konferecija „Umrežavanje: New age“ poziva sve zainteresovane studente sa svih fakulteta i visokih stručnih škola da se pridruže 13. maja i da kroz predavanja i panel diskusije saznaju o svim aktuelnim temama i trendovima iz oblasti IT-a, kao što su nanotehnologija, veštačka inteligencija i još puno toga.

Nove tehnologije i održivi razvoj, nanotehnologija, veštačka inteligecija, bezbednost na Internetu, Big data, kao i pozicioniranje IT sektora u Srbiji, biće predstavljeno na ovogodišnjoj IT konferenciji „Umrežavanje“. Profesori sa Univerziteta u Srbiji i stručnjaci iz IT-a se slažu da jedino sigurno, potrebno i neizbežno jesu promene. Iz tog razloga će se potruditi da kroz predavanja i panel diskusije podele svoje znanje o ovim aktuelnim temama.

Ova konferencija se organizuje prvi put i biće na adresi Vojvode Stepe, br. 283, Beograd u prostorijama Visoke škole elektrotehnike i računarstva. Datum održavanja konferencije je 13. maj 2017. godine.

Cilj konferencije „Umrežavanje: New age“ je upoznati omladinu sa novodolazećim promenama u oblasti IT-a, njihovoj važnosti i neophodnosti, novim trendovima koji će osvojiti svet, zanimanjima budućnosti, veštačkoj inteligenciji, nanotehnologiji, održivom razvoju, cyber kriminalu, kao i o pozicioniranju IT sektora u privredi Srbije.

It umrežavanje – Beograd

Konferencija „Umrežavanje: New age“, je namenjena svim studentima sa fakulteta i visokih stručnih škola, koji nakon završetka imaju priliku da dobiju sertifikat, brojne nagrade, poklone i posluženje. Kontizacija za učešće na konferenciji iznosi 300 dinara.

Lifehacker.rs podržava inovativnost i želju za promenama, stoga, nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i saznajte više iz prve ruke!

Više informacija o konferenciji pogledajte ovde

Prijavu možete popuniti na sledećem linku.

 


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Aleksa Bošković

Autor: Aleksa Bošković