Belgrade Youth Fair je najveći karijerni događaj za mlade u organizaciji EKOF Media Group uz podršku Ekonomskog fakulteta u Beogradu čije je održavanje planirano za 20. i 21. april 2017. godine u Domu Sindikata.

Belgrade Youth Fair je koncipiran kao interaktivna dvodnevna manifestacija, sajamsko-konferencijskog tipa, koja na jednom mestu kombinuje različite teme – karijeru, obrazovanje, prakse, edukacije, kulturu, turizam, sve u cilju unapređenja budućnosti omladine. U prevodu, BYF se sastoji od sajma praksi, poslova i edukacije kao i konferencija neformalnog obrazovanja koje drže stručnjaci iz najvećih kompanija u Srbiji. 

Ako želite da napravite pravi korak, onda ne propustite priliku da budete deo najvećeg događaja za mlade i da za sve to dobijete i sertifikat! Jedan događaj, 15 fakulteta, više od 40 najvećih kompanija u Srbiji, preko 16 radionica i predavanja i mnoštvo prilika za praksu/ posao, uspeh, inspiraciju i nova poznastva!

Obavezna je prijava, a ulaz je besplatan!

 

CEO Konferencija u okviru BYF

CEO Konferencija Beograd

Ukoliko vam je potrebna motivacija i da vas neko svojim primerom uspona i padova inspiriše i pruži vetar u leđa, dođite na CEO Konferenciju, koja se održava u okviru Belgrade Youth Fair-a u Domu Sindikata 21. aprila. Najveća regionalna motivaciona konferencija za mlade ove godine u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini! Doživite svoje trenutke promene i poslušajte uspešne životne i karijerne priče uz neverovatnu energiju, strast i pozitivnost!

Prijavite se posebno za CEO Konferenciju 2017 i saznajte tajne uspešnih ljudi iz sfere biznisa i javnog života. Broj mesta je ograničen. 

Učenje na greškama je skupa škola, ali najbolja. Nemojte plaćati tu cenu, trudite se da učite od onih koji su već grešili. Poslušajte kako je to izgledalo na jednoj od prethodnih CEO Konferencija i uštedi vreme i novac poučeni promašajima našeg marketing stručnjaka.

 


Ako niste do sada, zapratite našu Lifehacker.rs FB stranicu.


Dušan Tomić

Autor: Dušan Tomić

Kada ti crna mačka prelazi put to ukazuje na to da je životinja negde krenula…