Ove jeseni lifehacker.rs nagrađuje vas nekim vrednim, ali nadasve interesantnim stvarčicama!
Kako je jesen, po nepisanom pravilu, obeležena Sajmom knjiga, odlučili smo da onima među vama koji su iz određenog razloga bili sprečeni da posete isti ili na njemu pazare ono što su planirali to na neki način nadoknadimo. Predstavljamo vam četiri naslova od koji bi svaki sasvim sigurno mogao da vas ugreje u ovim hladnim jesenjim kišovitim danima. Na vama je samo da izaberete!
 
1. Robert Ladlam – “Bornova izdaja“: Ukoliko uživate u akciji, dobroj intrigi, volite da čitate o trgovini oružjem, jurnjavi skupim automobilima po svetskim metropolama i paklenim planovima za uništenje Amerike – ovo je pravi roman za vas! Osim toga, ako ste već gledali Meta Dejmona u ulozi Džejsona Borna kako praši jednog po jednog protivnika, suvišno je reći da će vam ova knjiga pomoći da “obnovite gradivo“.
 knjiga-1
 
2. Džin Kalogridis – “Žena jednog Bordžije“: Istorijski romani uvek su zanimljivo štivo jer, pored zabave, uz njih dobijate i lekciju iz istorije a jedna od najčešćih tema istorijskih romana svakako je bila porodica Bordžija. Nesumnjivo predstavljaju neiscrpan izvor inspiracije zbog vela misterije kojim su i dan danas obavijeni, a u ovoj knjizi priča prati Sanču, princezu kraljevske kuće Aragona, udatu za člana ove ozloglašene porodice ali i zaljubljenu u čoveka koji nije njen muž- Čezarea Bordžiju. Zabranjena ljubav i dvorske intrige za jesenje popodne? Pun pogodak!
knjiga-3
 
 
3. Stiv Beri – “Treća tajna“: Stiv Beri piše napete, uzbudljive i provokativne romane o najvećim svetskim misterijama, a “Treća tajna“ bavi se upravo jednom od najintrigantnijih – katoličkom crkvom. Da li se Bogorodica zaista pojavila pred troje dece i saopštila im ponaosob tri tajne? Zašto katolička crkva nema hrabrosti da objavi Bogorodičine poruke? Da li je Treća tajna u potpunosti preneta? S obzirom da smo se već bavili ovom tematikom rasvetljavajući tajnu da Vinčijevog koda, ako vam se taj članak dopao onda je ovo knjiga za vas.
kniga-4
 
4. Amanda Kvik – “Randevu“: Nezaobilazni ljubavni romani, svuda moraju da umešaju svoje prste. Pa još ako su smešteni u vreme epohe i nabijeni erotskom tenzijom između neustrašive mlade devojke i isto tako neustrašivog vojvode – onda su još privlačniji za čitanje. Amanda Kvik u još jednom svom romanu oduševljava sposobnošću da ispripoveda priču na jedan drzak i neponovljiv način.
knjiga-2

 

Aleksandra Milosavljević

Autor: Aleksandra Milosavljević

Student psihologije. Pisac u pokušaju. Čovek u pokušaju.
Ono između je manje važno.