Predstavljamo vam listu na kojoj se nalaze neki od najveselijih i najraspevanijih navijačkih momenata. Na osnovu subjektivnih kriterijuma izdvojili smo one za koje smatramo da zaslužuju epitet – najbolja žurka na tribini. Naravno kao i u članku sa fudbalskim koreografijama, izostavljeni su, svima već dobro poznati klubovi iz Srbije i okoline.

 

Aris Thessaloniki

Grci iz Soluna baš znaju kako da naprave sjajnu atmosferu!

Celtic Glasgow

“Just can’t get enough“ zvuči sjajno u izvedbi Depeche Mode-a,  a vi sami procenite kako zvuči kada svoju verziju pevaju navijači Seltika.

Flamengo

Apsolutna ludnica na čuvenoj brazilskoj Marakani u režiji mnogobrojnih Flamengovih navijača. Sve je tu… zastave, baloni, konfete i 75000 ljudi koji u glas pevaju “Dalhe dalhe dalhe ooo…“

 

Raja Casablanca

Arapski je  verovali ili ne veoma melodičan jezik, makar za navijačke prilike. Poslušajte kako sve to zvuči, kada svi k’o jedan, svoj tim bodre navijači marokanske Radža Kazablanke. Moćno, zar ne?

 

Wydad Casablanca

Navijači gradskog rivala ni malo ne zaostaju! Priznaćete, iako verovatno nemate pojma o čemu pevaju, melodije su veoma zarazne i zaista brzo ulaze u glavu.

San Lorenzo

Od ulaza pa sve do tribine – svi pevaju, a celokupna atmosfera podseća na karneval. Navijači San Lorenza baš znaju da se zabavljaju!

 


Ako vam se svideo članak, podržite nas i zapratite jednim lajkom FB stranice Lifehacker.rs, jer vi dragi čitaoci ste sve što imamo! Hvala!

Dušan Tomić

Autor: Dušan Tomić

Kada ti crna mačka prelazi put to ukazuje na to da je životinja negde krenula…