Ponekad previše razmišljamo o tome šta ćemo da poklonimo nekoj dragoj osobi, pa zbog toga često kupovinu poklona ostavljamo za poslednji trenutak. Evo nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija kada nemate mnogo vremena za razmišljanje ili kada niste na vreme naručili, pa morate da sačekate pad dana da poklon stigne na vašu adresu.

1. Pulule za sreću
Sve što vam treba su omiljene bombonice vaših prijatelja, tegla i obično parče papira. Naravno da ne morate da štampate etiketu, već je možete i sami ispisati, a zatim zalepiti.

canning_08

 

2. Poklon za singl drugarice
Ako želite da nasmejete vašu drugaricu koja stalno kuka, jer nema dečka, možete joj napraviti jastuk u obliku dečka sa kojim može da spava.

d4e7907d99217e21a847c75b20e08667

3. Samouništavajući dnevnik
Ovo je jako zanimljiva stvar kako za najmlađe, tako i za one malo starije. Dnevnik se sastoji od „naređenja“ koje morate ispuniti kako bi uništili dnevnik. Npr. neki list morate zapaliti ili sakriti komšiji u dvorište. Ovo može biti vrlo zabavna igra. Dnevnik se može naći u skoro svakoj knjižari i košta oko 600 dinara.

UNISTI-DNEVNIK-0000742268758

 

4. Kozmetika
Svaka žena voli kozmetiku! I onu koja joj treba i onu koja joj ne treba. Tako da, ja najviše volim kada dobijem poklon karticu iz neke radnje poput DM-a ili Lilija sa iznosom koji mogu da potrošim na šta ja želim.

kozmetik-ürünler-nelerdir

5. Knjige
Vaš prijatelj voli da čita, ali ne znate koju biste mu knjigu kupili. Evo još jednog spasa, jer mu i tada možete pokloniti poklon karticu iz neke od knjižara.

P.S. Ljubiteljima knjiga nikada nije dosta knjiga, tako da tu sigurno nećete pogrešiti!

books

6. Slatkiši
Nema tog čoveka koji može odoleti čokoladi!

626020052

7. Pivo
Za prijatelja koji obožava pivo, najbolji poklon je naravno – pivo! Međutim, bilo bi lepo da mu napravite tortu od limenki piva. Tako ćete ga sigurno obradovati.

torta-od-piva-720x500-2yki1qzytygdrvqhsmwpog

 

8. Slušalice
Dobre slušalice za telefon nikom ne smetaju.

tumblr_lyfvh8MOVI1r33d6bo1_500

 

 

9. Sef u knjizi
Napravite vašem prijatelju tajno mesto za čuvanje dragocenosti. Kupite bilo koju knjigu i izrežite stranice iznutra. Upropastili ste knjigu, znam, ali ako vam je žao knjige kupite neko delo tipa Grabljivica.

book-made-into-safe

Marija Čabarkapa

Autor: Marija Čabarkapa